Kinderwens

Kinderwens 1

Kinderwens

De wens om zwanger te worden en het ouderschap wordt verschillend ervaren. Wij bespreken graag jullie persoonlijk vragen tijdens een kinderwensconsult. Van een gezonde leefstijl tot de erfelijkheid van ziektes.  Ben je op zoek naar informatie of heb je behoefte aan een voorlichtingsgesprek over zwanger worden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over zwanger worden

De groeigids

Roken tijdens de zwangerschap

Gezond zwanger worden

Al voor de zwangerschap kun je veel doen om je toekomstige kind een gezonde start te geven. Een gezonde leefstijl en het slikken van foliumzuur spelen hierin een belangrijke rol. Meer informatie over  voeding en leefstijl vind je  via   Leefstijl & Kinderwens en Voeding & Zwangerschap

Kinderwens 2a
Faq Kinderwens

Meest gestelde vragen

Foliumzuur slikken. Wanneer kan ik het beste beginnen?

Foliumzuur is een vitamine (B11) die de kans op een kind met een aangeboren afwijking verkleint. We raden aan om vier weken voor dat je stopt met de anticonceptie te beginnen met het innemen van 400 microgram foliumzuur per dag. Na de positieve zwangerschapstest slik je het tot 10 weken zwangerschap. Je kan foliumzuur zowel in losse tabletten als in een multivitamine speciaal voor zwangeren slikken.

Wil je graag een kinderwensconsult?