Kinderwens - De Amsterdamse Geboortepraktijk
Bij De Amsterdamse Geboortepraktijk kan je al je vragen over een kinderwens kwijt tijdens ons kinderwensconsult. Bekijk op deze pagina meer informatie over zwanger worden.
De Amsterdamse Geboortepraktijk, vroedvrouw, kinderwens, kinderwensconsult, verloskundige, vroedvrouw, voorlichtingsgesprek, erfelijkheid, gezond zwanger, foliumzuur, zwangerschapstest, afspraak
16828
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16828,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Kinderwens

Kinderwens

De wens om zwanger te worden en het ouderschap wordt verschillend ervaren. Wij bespreken graag jullie persoonlijk vragen tijdens een kinderwensconsult. Van een gezonde leefstijl tot de erfelijkheid van ziektes.  Ben je op zoek naar informatie of heb je behoefte aan een voorlichtingsgesprek over zwanger worden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over zwanger worden

De groeigids

Roken tijdens de zwangerschap

Gezond zwanger worden

Al voor de zwangerschap kun je veel doen om je toekomstige kind een gezonde start te geven. Een gezonde leefstijl en het gebruik van foliumzuur spelen hierin een belangrijke rol. Wil je meer informatie over een gezonde leefstijl tijdens de zwangerschap? Bekijk de onderstaande link.

Gezond eten tijdens de zwangerschap

Erfelijkheid

Soms spelen vragen over erfelijkheid van ziektes een rol in de wens om kinderen te krijgen. We helpen je graag op weg in de voorbereiding naar de zwangerschap. Wil je alvast meer informatie? Kijk dan eens op de volgende website:

Erfocentrum

Meest gestelde vragen

Wanneer kan ik het beste beginnen met foliumzuur?

Foliumzuur is een vitamine (B11) die de kans op een kind met een aangeboren afwijking verkleint. We raden aan om vier weken voor dat je stopt met de anticonceptie te beginnen met het innemen van 400 microgram foliumzuur per dag. Na de positieve zwangerschapstest slik je het tot 10 weken zwangerschap. Je kan foliumzuur zowel in losse tabletten als in een multivitamine speciaal voor zwangeren slikken.

Wil je graag een kinderwensconsult?