Pagina's
- De Amsterdamse Geboortepraktijk
17230
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17230,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

 

Beste zwangere en partner,

 

Op 25 oktober 2018 is het faillissement van het Slotervaart Ziekenhuis officieel uitgesproken. Het faillissement betreft alleen het Slotervaart Ziekenhuis en niet onze verloskundigenpraktijk. Dit betekent echter wel dat onze spreekuur locatie in het Slotervaart Ziekenhuis per direct is komen te vervallen.

 

Gelukkig kunnen wij voor ons spreekuur voorlopig terecht bij een voor jullie bekende locatie; EchoXpert op het Oeverpad 300. Daarnaast blijven wij uiteraard spreekuur aanbieden op onze andere locatie Tussen Meer 86. Als je binnenkort een afspraak had staan op de Slotervaart locatie, dan nemen we nog persoonlijk contact op per telefoon of per email. Voor vragen zijn wij bereikbaar op ons vertrouwde nummer 020-820 44 91 en voor spoed en bevallingen blijven we bereikbaar op 06-55 45 95 18.

 

We begrijpen dat dit voor sommigen van jullie niet de ideale oplossing is. We werken dan ook verder aan het vinden van een spreekuur locatie in de buurt van het ziekenhuis, maar we weten helaas nog niet hoe lang het gaat duren om een goede plek te vinden. Uiteraard houden we jullie op de hoogte.

 

Hartelijke groeten
Margje, Louise & Eva

 

 

 

Over De Amsterdamse Geboortepraktijk